Happy Birthday Be-Leading!


Happy Birthday, dat is nog eens iets anders dan Blue Monday:-) 25 Januari 2017, vandaag bestaat Be-Leading 1 jaar!

2016 Was voor mij het jaar van ‘de transformatie’. Ik ben gaan doen wat ik echt wilde: organisaties helpen hun ambities waar te maken, mensen sterker maken, vanuit zelfstandig ondernemerschap. Op pad gaan, vertrouwen hebben dat het goed komt. Lef hebben om bestaande patronen te doorbreken. Omdenken. Wat kan er nu echt misgaan als….? Zelf aan den lijve ervaren wat mijn missie is geworden: impact maken middels duurzame (gedrags)verandering.

960 kopjes koffie, 32 lunchbonnen, 21 pitches, 2 top samenwerkingspartners, 12 blogs, 10 offertes, 9 opdrachten, 22 rondjes Nederland in een paar dagen, ontelbaar veel mooie ontmoetingen…

Het was een spannend, avontuurlijk, uitermate leerzaam jaar. Ik zie me nog de Kamer van Koophandel binnenlopen die 25-ste januari om 10:00 precies, de zon scheen, een prachtige dag, ik voelde me sterk, blij, krachtig. Toch is het niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Alle seizoenen in het ondernemersjaar hebben hun eigen charme en dynamiek. Opdrachtgevers hebben ook vakantie en vieren Kerst (gelukkig wel!). Een getekende offerte kan ook niet doorgaan, terwijl je je acquisitie op een lager pitje hebt gezet. Daar waar je in corporate omgevingen voor ieder specialisme iemand kunt bellen, komt het als ondernemer aan op doorzettingsvermogen, discipline, multitasken en creativiteit. Dat soort dingen dus:-)

Mijn eerste jaar ondernemerschap was bovenal een fantastisch jaar. Ik kreeg het vertrouwen van opdrachtgevers, die ik een stap verder heb mogen helpen. Ik heb met tientallen mensen mogen werken, om hen krachtiger te maken. Het is zo mooi om mijn (levens)ervaringen, expertise, talenten, potentieel – en ook de dingen die kwetsbaar zijn of minder ontwikkeld – in te kunnen zetten om anderen vanuit die ervaring inzicht te geven. Vlak voor Kerst presenteerde ik mijn ‘Canvas me’ bij TalentBoosters in Den Haag. Ik zei ‘ik ben mezelf geworden, het is alsof alles bij elkaar komt’, dat is precies wat het is.

Wil jij het 961-ste kopje koffie met mij drinken om te ervaren wat Be-Leading voor jou kan betekenen? Je bent welkom! Bertien@be-leading.nl, +31624638880